Pregătirea optimă pentru Bacalaureatul la Matematică

Pagina aceasta este special creată pentru tine pentru a te ajuta să te pregătești corect pentru examenul de Bacalaureat din această vară.

Pagina intitulată Pregătirea optimă pentru Bacalaureatul la Matematică așa cum îi spune și numele, îți furnizează câteva tehnici care te vor ajuta să fi cât mai bine pregătit pentru proba obligatorie a profilului, la Matematică.

Se știe că noțiunile matematice nu sunt ușor de învățat, iar pentru a le asimila cât mai repede cea mai sigură metodă este cea de repetare a formulele și exersarea acestora prin rezolvarea a cât mai multe exerciții, care sunt asemănătoare cu cele date în anii anteriori în cadrul examenului de Bacalaurea, la proba obligatorie a profilului - la matematică.

De asemenea, pentru a vedea ce se urmărește în urma susținerii acestui examen la matematică, te sfătuim să citești partea dedicată Competențelor de evaluat la disciplina Matematică. Pe parcusul anilor de liceu profesorul tău sau profesoara ta de la clasă ți-a dat diferite informații (definiții, formule, teoreme, etc.) care trebuiau învățate și exersate pentru a obține o notă mare la acest examen.

Accesează cu încredere această secțiune a Ghidului Bacalaureatului la Matematică | Profilul Mate-info și află ce alte sfaturi mai are pentru tine echipa Liceunet, dar și pentru a vedea ce competențe sunt necesare pentru a obține nota dorită la proba de Matematică din cadrul examenului de Bacalaureat din vara acestui an.

Tu care crezi că este cea mai eficientă metodă de pregătire pentru examenul la Matematică?

Ei bine, metoda citirii repetate a lecțiilor sau a notițelor de la clasă nu este atât de eficientă precum te-ai aștepta.

În schimb, te sfătuim să pe pregătești folosind tehnicile de mai jos:

  • Găsește...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in