Lock

Ghidul Bacalaureatului la Matematică | Profilul Mate-info

Lock

Anul acesta, Bacalaureatul la disciplina Matematică va avea loc în data de 2 iulie 2024 pentru sesiunea iunie-iulie și în data de 20 august 2024 pentru sesiunea de toamnă

Dacă ai nevoie de ajutor pentru examenul la proba obligatorie a profilului (proba E-c), poți citi ghidurile noastre și suportul de studiu creat de profesori pentru fiecare profil în parte mate-infoștiințe ale naturiitehnologic și nu în ultimul rând, pedagogic.

Pe lângă sfaturile practice, care te vor ajuta să înveți mai isteț și mai rapid pentru acest examen important, precum și explicarea regulamentului de examen pentru proaba obligatorie a profilului, în ghidurile noastre vei întâlni și trimiteri către rezolvări conform Baremului ale cerințelor întâlnite la examenul de Bacalaureat din sesiunile trecute.

Te sfătuim să accesezi acest eBook special creat pentru profilul Mate-info și examenul de Bacalaureat la disciplina Matematică nu îți va mai părea așa de greu.

Iată și un scurt fragment din materialul pe care îl vei găsi accesând eBook-ul:

Competențe de evaluat la disciplina Matematică

Proba scrisă la disciplina Matematică, susținută în cadrul examenului de Bacalaureat are rolul de a evalua dacă elevii care urmează profilul Matematică-Informatică și-au însușit următoarele competențe pe parcursul anilor de liceu:

 1. Folosirea corectă a ...

Baftă la examen! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghidul Bacalaureatului la Matematică | Profilul Mate-info

[10]
Review-urile utilizatorilor
 • 05/12/2020
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  Foarte folositor. Scriu acest review referindu-ma la toate ghidurile. Am mai observat cateva greseli, dar minore, iar per total sunt multumit.
 • 02/10/2021
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  Foarte folositoare toate materialele de pe acest site.
 • 06/08/2020
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  Foarte necezat
 • 06/07/2023
  Scris de Elev in clasa a 12-a