Bacalaureat Matematică 2015 | Mate-info | Sesiunea specială

Cu toții suntem stresați când vine vorba de examene, în special dacă examenul în cauză e Bacalaureatul. Presiunea devine și mai mare când avem de susținut proba la Matematică, având în vedere dificultatea subiectelor.

Noi vrem să te ajutăm și astfel ți-am pregătit un eBook care conține rezolvarea completă a subiectelor primite în sesiunea specială (Bacul Olimpicilor), la profilul matematică-informatică, din data de 26.05.2015.

Problemele sunt rezolvate complet și conform baremului, deci poți să te ghidezi cu încredere după ele, iar rezultatele vor fi pe măsura muncii depuse.

La subiectul I din Bacalaureat Matematică 2015 | Mate-info | Sesiunea specială vei întâlni probleme cu numere complexe, funcții, ecuații, trigonometrie; problemele sunt la nivelul claselor a IX-a și a X-a, iar punctajul maxim obținut este de 30 de puncte.

La subiectul II vei avea de rezolvat două probleme de algebră de clasa a XI-a, respectiv a XII-a: o problemă cu matrice (determinantul unei matrice, operații cu matrice, ecuații matriceale) și o problemă cu polinoame.

La subiectul III te vei confrunta cu două probleme de analiză matematică de clasa a XI-a, respectiv a XII-a: o problemă cu derivate (calculul derivatei I a unei funcții, ecuația tangentei la graficul unei funcții, limite) și o problemă cu integrale (calculul integralei unei funcții, determinarea primitivei unei funcții, aflarea volumului de rotație).

Prin urmare, te sfătuim să citești ghidul nostru Bacalaureat Matematică 2015 | Mate-info | Sesiunea specială și să exersezi!

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2015 | Mate-info | Sesiunea specială

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.