Bacalaureat Matematică 2013 | Mate - Info | Sesiunea specială

Vrei să iei note mari la examenul de Bacalaureat? Vrei să fii bine pregătit și să mergi fără prea multe emoții la examen, în special la proba de matematică?

Pentru a-ți veni în ajutor, te sfătuim să accesezi ghidul Bacalaureat Matematică 2013 | Mate - Info | Sesiunea specială, unde ți-am pregătit rezolvarea completă a problemelor propuse în data de 28.05.2013, pentru profilul mate-info.

Profesorii noștri au rezolvat toate problemele pas cu pas și conform baremelor oficiale, deci îți vor fi de folos atunci când îți vei exersa cunoștințele de matematică dobândite în timpul liceului.

Te-ai obișnuit deja cu structura examenului la matematică, el fiind împărțit în trei mari subiecte, fiecare fiind punctat cu maxim 30 de puncte. Stuctura subiectului este următoarea:

La Subiectul I vei întâlni probleme ce folosesc noțiuni elementare învățate în clasele a IX-a și a X-a: probleme cu progresii aritmeticefuncții, ecuații, aplicații ale geometriei și trigonometriei.

La Subiectul II te vei confrunta cu probleme de algebră: o problemă de clasa a XI-a cu matrice (determinantul unei matrice, ecuații cu matrice, inversa unei matrice) și o problemă de clasa a XII-a cu polinoame (operații, împărțirea polinoamelor și calcularea restului, determinarea parametrului).

La Subiectul III vei întâlni două probleme de analiză matematică, una de clasa a XI-a cu funcții derivabile (calculul derivatei de ordinul I și de ordinul al II-lea, aplicații ale derivatelor și punctele de inflexiune) și o problemă de clasa a XII-a cu integrale (integrale definite și operații cu aceste integrale).

Așadar, citește eBook-ul Bacalaureat Matematică 2013 | Mate-Info | Sesiunea specială și rezolvă singur problemele date, iar apoi consultă răspunsurile profesorilor noștri ca să verifici dacă ai abordat corect problemele.

Spor la învățat și succes la examen! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2013 | Mate - Info | Sesiunea specială

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.