Bacalaureat Matematică 2013 | Mate - Info | Model de subiect

Ai foarte multe emoții înaintea examenului de Bacalaureat? Simți că nu ești suficient de pregătit pentru acest examen important, în special la probe considerate mai dificile, cum ar fi proba obligatorie a profilului la matematică? Vrei să mai exersezi cunoștințele și formulele învățate pe parcursul anilor de liceu?

Echipa Liceunet îți vine în ajutor cu un ghid ce conține problemele propuse pentru Bacalaureat în toamna anului 2012 la disciplina matematică, profilul mate-info. Profesorii noștri specializăți ți-au pregătit rezolvările complete și realizate pas cu pas și conform baremelor oficiale ale tuturor subiectelor din 2013.

Așa cum probabil te aștepți, acest model de subiect respectă structura examenului de Bac la disciplina matematică, împărțindu-se în trei mari subiecte, fiecare din acestea conținând mai multe probleme, astfel:

Subiectul I conține enunțurile și rezolvările unor probleme din capitolele funcții de gradul al doilea, ecuații logaritmice, probabilități, noțiuni de geometrie și trigonometrie.

La Subiectul II vei avea de rezolvat două probleme de algebră de clasele a XI-a și a XII-a: o problemă cu matrice și determinanți (rangul unei matrice, calculul unui determinant, ecuații) și o problemă cu polinoame (împărțirea a două polinoame, relațiile lui Viète).

Subiectul III îți va testa cunoștințele de analiză matematică pe care le-ai dobândit pe parcursul claselor a XI-a și a XII-a; vei avea de rezolvat o problemă cu funcții derivabile (calculul derivatei I a unei funcții într-un punct, limite, existența soluției unei ecuații) și o problemă cu integrale (calculul ariei unei suprafețe, calculul volumului de rotație, operații cu integrale definite).

Așadar, accesează eBook-ul Bacalaureat Matematică 2013 | Mate - Info | Model de subiect și încearcă să rezolvi cât mai corect problemele propuse, iar apoi verifică-te, consultând răspunsurile pregătite de profesorii noștri.

Spor la învățat și mult succes la examen! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2013 | Mate - Info | Model de subiect

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.