Bacalaureat Matematică 2013 | Mate - Info | Sesiunea iunie-iulie

Ai emoții înaintea examenului de Bacalaureat? Vrei să iei note mari, chiar și la materii considerate mai dificile, cum ar fi matematica? 

Atunci noi te sfătuim să citești ghidul pregătit de profesorii noștri, care conține rezolvările problemelor care s-au dat la Bacalaureatul din 3 iulie 2013, disciplina matematică, profilul matematică-informatică.

Rezolvările problemelor din eBook-ul Bacalaureat Matematică 2013 | Mate-info | Sesiunea iunie-iulie sunt realizate pas cu pas și conform baremelor, așa că poți avea încredere că îți vor fi de un real folos în pregătirea ta pentru examen.

Așa cum probabil ești obișnuit, la disciplina matematică, examenul este structurat în trei părți, fiecare parte având mai multe probleme:

Subiectul I - conține probleme care se rezolvă cu ajutorul noțiunilor învățate în clasele a IX-a și a X-a. Aici vei găsi probleme cu numere complexe, funcții, ecuații logaritmice, elemente de calcul financiar, noțiuni de geometrie.

Subiectul II - conține probleme de algebră de clasele a XI-a și a XII-a. Vei avea de rezolvat o problemă cu determinantul unei matrice (calculul determinantului, calculul ariei unui triunghi cu ajutorul determinantului) și o problemă cu polinoame (operații cu polinoame, realțiile lui Viète).

Subiectul III - conține probleme de analiză matematică de clasele a XI-a și a XII-a. Aici vei întâlni o problemă cu derivate (calculul unei derivate de ordinul I, ecuația tangentei la graficul unei funcții) și o problemă cu integrale (integrale definite și operații cu acestea).

Așadar accesează ghidul Bacalaureat Matematică 2013 | Mate-info | Sesiunea iunie-iulie și vei fi mult mai pregătit pentru examen.

Noi îți urăm spor la învățat și mult succes la Bacalaureat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2013 | Mate - Info | Sesiunea iunie-iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.