Bacalaureat Matematică 2012 | Mate - Info | Sesiunea iunie - iulie

Ești curios să vezi cum arată o variantă de Bacalaureat, la disciplina matematică, pentru profilul mate-info, dată în data de 04.07.2012? Vrei să vezi cum te-ai fi descurcat la această probă dacă ai fi susținut-o? Sau îți dorești să îți mai exersezi noțiunile de matematică învățate în timpul liceului?

Pentru a te ajuta, profesorii noștri experimentați ți-au pregătit ghidul Bacalaureat Matematică 2012 | Mate - Info | Sesiunea iunie - iulie, care conține rezolvarea completă, pas cu pas și conform baremului oficial a problemelor date în data de 04.07.2012.

Accesând ghidul nostru, vei găsi varianta de Bac dată în sesiunea iunie-iulie, pentru profilul mate-info. Structura acestei variante nu diferă de celelalte variante de matematică de până acum, cu care cred că ești deja obișnuit: 

La Subiectul I vei întâlni probleme din clasele a IX-a și a X-a cu numere complexe, funcții, inecuații, probabilități, noțiuni de geometrie și trigonometrie. Pentru acest subiect vei putea obține maxim 30 de puncte.

La Subiectul II vei rezolva două probleme de algebră cu sisteme de ecuații și matrici (determinantul unei matrici, proprietăți, ecuații, găsirea și verificarea soluțiilor unui sistem de ecuații). Pentru a putea rezolva acest subiect vei folosi noțiunile învățate în clasa a XI-a. Punctajul total pentru acest subiect este de maxim 30 de puncte.

La Subiectul III te vei confrunta cu probleme de clasa a XII-a de analiză matematică cu funcții (funcții derivabile, proprietăți ale derivatelor, limite de funcții, integrale definite). Și pentru acest subiect, punctajul total este de maxim 30 de puncte.

Așadar, te sfătuim să accesezi cu încredere eBook-ul Bacalaureat Matematică 2012 | Mate - Info | Sesiunea iunie - iulie și să continui să te pregătești temeinic pentru a obține un rezultat cât mai bun la examenul de Bacalaureat.

Spor la învățat și succes la examen! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2012 | Mate - Info | Sesiunea iunie - iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.