Bacalaureat Matematică 2012 | Mate - Info | Model de subiect

Credem că te numeri și tu printre elevii care își doresc să promoveze examenul de Bacalaureat cu note cât mai mari, în special la probe mai dificile, cum este proba de matematică.

Îți dorești să fii bine pregătit și să mergi fără prea multe emoții la examen?

Pentru a-ți ușura munca și totodată pentru a te ajuta să îți mai exersezi noțiunile învătațe pe parcursul anilor de liceu, profesorii noștri ți-au pregătit un ghid, numit Bacalaureat Matematică 2012 | Mate - Info | Model de subiect, care conține rezolvarea completă, pas cu pas și conform baremului oficial a problemelor date în luna octombrie a anului 2011, pentru profilul mate-info.

Așa cum te-ai obișnuit deja, examenul la matematică este structurat în 3 părți: Subiectul I, Subiectul II și Subiectul III; la fiecare dintre cele trei subiecte vei putea obține un punctaj de maxim 30 de puncte.

La Subiectul I din acest ghid vei avea de rezolvat probleme cu mulțimi cu numere întregi, ecuații, noțiuni de geometrie și de trigonometrie; problemele se rezolvă utilizând noțiuni elementare învățate în clasele a IX-a și a X-a.

La Subiectul II vei întâlni două probleme de algebră: o problemă de clasa a XI-a, cu sisteme de ecuații și matrice (calculul determinantului unei matrice, aflarea parametrului în anumite condiții, rangul unei matrice) și o problemă de clasa a XII-a, cu legi de compoziție (proprietăți ale legilor de compoziție, rezolvarea unor ecuații).

La Subiectul III, îți vei exersa noțiunile de analiză matematică învățate în clasele a XI-a și a XII-a, despre funcții (limite de funcții, proprietăți ale derivatei de ordinul I), respectiv despre șiruri și integrale definite (convergența unui șir, calculul integralei definite a unei funcții, operații cu integrale definite și șiruri).

Așadar, accesează eBook-ul Bacalaureat Matematică 2012 | Mate - Info | Model de subiect și vezi dacă ai rezolvat corect problemele acestei variante. Continuă să exersezi pentru un rezultat cât mai bun la examenul de Bacalaureat.

Spor la învățat și succes la examen! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2012 | Mate - Info | Model de subiect

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.