Bacalaureat Matematică 2012 | Mate - Info | Sesiunea august-septembrie

Știm că se aproprie Bacalaureatul și știm că vrei să obții note cât mai mari, astfel încât să se reflecte eforturile tale depuse în timpul anilor de liceu, în special la probe considerate mai complexe, cum ar fi proba de matematică. 

De accea, profesorii noștri specializați ți-au pregătit un eBook ce conține rezolvarea completă a problemelor primite la sesiunea august-septembrie de Bacalaureat, la disciplina matematică, profil matematică-informatică, din data de 29.08.2012.

Rezolvările problemelor din ghidul Bacalaureat Matematică 2012 | Mate - Info | Sesiunea august-septembrie sunt realizate pas cu pas și conform baremului elaborat de Ministerul Educației, deci îți vor fi de mare folos atunci când vei încerca să rezolvi singur subiectele.

Cu siguranță ești deja obișnuit cu faptul că un subiect de Bacalaureat la matematică este împărțit în trei mari subiecte: Subiectul I, Subiectul II și Subiectul III; la fiecare din cele trei subiecte se pot obține maxim 30 de puncte.

La Subiectul I vei întâlni rezolvări ale unor probleme ce folosesc noțiuni elementare învățate în clasele a IX-a și a X-a; probleme cu logaritmi, ecuații exponențiale, funcții de gradul al doilea, metode de numărare (binomul lui Newton) și noțiuni de geometrie și trigonometrie.

La Subiectul II vei rezolva două probleme de algebră: o problemă de clasa a XI-a cu sisteme de ecuații liniare (aflarea determinantului matricei asociate unui sistem de ecuații liniare, stabilirea compatibilității unui sistem de ecuații, rezolvarea unui sistem de ecuații liniare) și o problemă de clasa a XII-a cu polinoame (operații cu polinoame, găsirea rădăcinilor unui polinom).

La Subiectul III îți vei exersa noțiunile de analiză matematică rezolvând o problemă de clasa a XI-a cu funcții derivabile (calculul derivatei de ordinul I, limite de funcții, determinarea ecuației asimptotei oblice la graficul unei funcții) și o problemă de clasa a XII-a cu integrale (calculul unei integrale definite, operații cu integrale definite).

Deci accesează eBook-ul Bacalaureat Matematică 2012 | Mate - Info | Sesiunea august-septembrie și rezolvă singur problemele date, iar apoi consultă rezolvarea de nota 10 pregătită de profesorii noștri.

Spor la învățat și mult succes la examen! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2012 | Mate - Info | Sesiunea august-septembrie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.