Bac Matematică 2013

În 2013, examenul de Bacalaureat la Matematică, sesiunea iunie-iulie, a avut loc în data de 3 iulie, în timp ce în sesiunea august-septembrie elevii au susținut proba în data de 28 august. Subiectele au avut aceeași structură ca și cele de la sesiunile anterioare, iar pentru a te ajuta să te pregătești mai eficient pentru probele care vor urma, profesorii noștri de matematică au redactat rezolvările pentru toate sesiunile.

La sesiunea din vară, proba obligatorie a profilului - Matematică, s-au înscris peste 130 000 de elevi, în timp ce la sesiunea de toamnă au participat aproape 52 000 de candidați.

Bac Matematică 2013 | Subiecte rezolvate

Iată câteva dintre variantele rezolvate de la Bacalaureatul la Matematică 2013 pe care le poți consulta pentru a te obișnui cu structura examenului și cu tipul de cerințe:

Bac Matematica 2013 | Structura examenului

Și în 2013 Bac-ul la Matematică a fost compus din trei subiecte, care testează diferite cunoștințe:

  • Subiectul I - noțiunile învățate pe parcursul claselor a IX-a și a X-a (rezolvarea unei ecuații, demonstrarea că un număr este real, calculul unei funcții);
  • Subiectul II -  noțiuni de algebră de clasele a XI-a, respectiv a X-a;
  • Subiectul III - probleme de analiză matematică.

Totuși, la Bacalaureatul din 2013 a existat și o premieră. Mai exact, elevii de la liceele tehnologie la care s-au înregistrat cele mai slabe rezultate la sesiunile de Bacalaureat au primit subiecte diferite de ale celorlalți elevi la disciplina Matematică. Ține minte! Subiectele de la Bacalaureatul la Matematică au fost rezolvate conform baremului, de către profesori cu experiență.

Folosește în continuare Liceunet pentru a-ți îmbunătăți performanțele la Matematică.