Bac Matematică 2012

Vrei ca rezultatele tale la examenul de Bacalaureat de la disciplina Matematică să fie cât mai bune? Pe pagina „Bac Matematică 2012” vei găsi atât ajutor pentru pregătirea la această materie, dar și pentru rezolvarea subiectelor de la sesiunile din anul 2012.

Bac Matematică 2012 | Subiecte rezolvate

Vrei să vezi cum arată rezolvările subiectelor de la sesiunile iunie-iulie și august-septembrie? Iată câteva dintre materialele pe care le poți consulta:

Important! Rezolvările subieclor de la Bac-ul la Matematică 2012 au fost scrise de către profesori specializați, astfel că poți fii sigur că răspunsurile sunt cele corecte.

Bac Matematică 2012 | Structura

Structura examenului de Bacalaureat la Matematică în anul 2012 nu este diferită față de cea a sesiunilor anterioare, astfel că vei avea de rezolvat trei subiecte, cu grad diferit de dificultate, după cum urmează:

  • Subiectul I - testarea noțiunilor dobândite în clasa a IX-a și a X-a
  • Subiectul II - testarea noțiunilor de algebră din clasa a X-a și a XI-a
  • Subiectul III - rezolvarea unor probleme de analiză matematică și testarea noțiunilor dobândite în clasa a XII-a

În plus accesând pagina concepută special pentru disciplina Matematică vei găsi atât ajutor pentru rezolvarea variantelor de subiecte de la Bac-ul din 2012, cât și explicații pentru rezolvarea temelor de la școală.