Bac Matematică

Pentru o pregătire mai eficientă a Bacalaureatului la Matematică consultă și rezolvările de la sesiunile de anii trecuți:

Accesează aceste pagini și vei putea parcurge suportul de studiu pentru examenul de Bac la Matematică din 2017. În plus accesând pagina Programă Bac Matematică vei afla care sunt cele mai importante noțiuni pe care trebuie să le asimilezi și care sunt exercițiile pe care trebuie să te axezi până la examen.

Bacalaureatul la Matematică reprezintă una dintre cele mai importante probe, dar este și una dintre probele de care elevii se tem cel mai mult. Pentru a ști exact ce presupune acest examen și cum se desfășoară, profesorii noștri ți-au pregătit patru ghiduri cu sfaturi utile și informații esențiale, în funcție de profilul tău, care te vor ajuta să treci mai ușor peste Bac.

De asemenea, observând cum sunt rezolvate subiectele din sesiunile anterioare, vei fi mai aproape de rezultatul dorit la acest examen, deoarece nimic nu este mai util pentru o învățare rapidă și ușoară decât observarea unor subiecte rezolvate conform baremului, de profesori experimentați.

Diferența dintre subiectele Bacalaureatului la Matematică și variante

Fie că vorbim de variante Bac Matematică m1 sau variante Bac Matematică m2, mulți elevi au tendința de a folosi acești termeni în mod greșit.

Termenul corect nu este variantă, ci subiect (de exemplu subiecte Bac Matematică m1 și subiecte Bac Matematică m2), deoarece din anul 2011, Ministerul Educației nu mai eliberează cele 100 de variante pentru Matematică din care una va fi extrasă și folosită la examen.

Prin urmare, profesorii noștri de Matematică ți-au pregătit rezolvări de nota 10 pentru subiectele Bacalaureatului la Matematică m1 și m2 întâlnite la sesiunile de anii trecuți.

Sfatul nostru: Încearcă să rezolvi exercițiile din eBook-urile noastre fără ajutor, iar apoi, observă ceea ce au scris profesorii experimentați și exersează în continuare.

Noi vom continua să adaugăm subiecte rezolvate. Fii cu ochii pe Liceunet și Bacalaureatul la Mate nu va mai reprezenta o problemă! :)

 

În plus, pe pagina destinată disciplinei Matematică vei găsi și alte materiale ajutătoare pentru a trece cu succes peste proba la această materie.