Bacalaureat Istorie 2016 | Sesiunea Iunie - Iulie rezervă

Acest eBook conține rezolvarea pentru rezerva din sesiunea Iunie - Iulie a examenului de Bacalaureat la Istorie, care a avut loc în data de 06.07.2016. Nu știi dacă ești suficient de pregătit pentru a lua punctaj maxim și vrei să vezi cum a rezolvat acest examen un profesor cu experiență? eBook-ul de față vine în ajutorul tău și îți prezintă o rezolvare de nota 10!

Dacă te pregătești anul acesta pentru Bacalaureatul la Istorie, cu siguranță parcurgerea și înțelegerea unui examen deja rezolvat îți va fi de ajutor.

Cu ajutorul acestui eBook realizat de profesorii noștri de istorie, vei înțelege cum trebuie tratate toate cele trei subiecte. Această rezervă tratează următoarele teme:

  • Subiectul I - interpretarea a două texte istorice despre adoptarea Constituției din 1866 și despre revizuirile sale ulterioare;
  • Subiectul II - interpretarea unui text istoric despre relațiile internaționale ale României din timpul regimului lui Gheorghiu-Dej;
  • Subiectul III - redactarea unui eseu despre autonomii locale și instituții centrale în spațiul românesc în secolele al IX-lea - al XVI-lea.

Citește acum eBook-ul „Bacalaureat Istorie 2016 | Sesiunea Iunie - Iulie rezervă” și vei fi mai aproape de obținerea rezultatului așteptat la examenul de Bacalaureat.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Istorie 2016 | Sesiunea Iunie - Iulie rezervă

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.