Bac Istorie 2016

Istoria este una dintre cele mai importante materii pe care elevii de liceu o studiază. Acest lucru se aplică în special claselor de uman, care au ca probă obligatorie a profilului Istoria.

Pe pagina noastră „Bac Istorie 2016” vei găsi linkuri către toate materialele necesare pentru o învățare eficientă, în vederea obținerii notei maxime la examenul de Bacalaureat.

Ghidul pregătirii pentru Bacalaureatul la Istorie îți arată care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgi atât înainte de examen, cât și în timpul lui. Tot aici îți explicăm pe scurt cum trebuie să rezolvi subiectul I, subiectul al II-lea și subiectul al III-lea din cadrul examenului de Bac la Istorie și care sunt cele mai potrivite tehnici de învățare.

Dacă dorești să te pregătești temeinic pentru fiecare subiect, te sfătuim să citești Subiect I Bac Istorie - Ghid pentru rezolvări corecte și Subiectul II Istorie Bac- Ghid pentru rezolvări complete. De asemenea, îți oferim și ghidul despre ”Cum să scrii un eseu la istorie pentru Bac” care îți oferă explicații amănunțite și exemple elocvente despre cum trebuie abordat subiectul al III-lea la examenul de Bac Istorie.

Bac Istorie 2016 | Subiecte rezolvate

Profesorii liceunet au rezolvat de nota 10 subiectele de Bac la Istorie de anul acesta, dar și de anul trecut, pentru ca tu să ai parte de exemple de calitate. În primă instanță, te sfătuim să rezolvi singur subiectele, apoi să-ți verifici răspunsurile cu ajutorul materialelor noastre. În felul acesta vei știi unde trebuie să mai lucrezi pentru ca nota ta să fie maximă la examenul de Bacalaureat.

Pentru și mai multe materiale, poți vizita secțiuniile noastre: