Istorie Bacalaureat 2015 modele de subiecte

Înțelegem importanța examenului de Bacalaureat, astfel că echipa noastră vine în ajutorul tău cu Ebookuri cu subiecte de Bac rezolvate, de punctaj maxim. Dorim să ai parte de o pregătire intensivă, care să te ajute să obții o notă foarte bună la examenul de Bacalaureat, la disciplina Istorie.

Așadar, îți punem la dispoziție un pachet cu rezolvări complete și corecte, ale modelului de subiecte pentru Bacalaureat Istorie ale anului 2015, care respectă în totalitate baremul. 

Cumpărând eBookul nostru vei avea acces la subiecte rezolvate de nota 10, ce-ți pot servi drept inspirație, atât din punct de vedere structural (formulări ideale) cât și din punct de vedere de al conținutului (informații istorice).

Pe lângă acest lucru, vei economisi și 100 de puncte! Ebookul cu cele trei subiecte ale modelului de subiecte pentru Bacalaureat, la disciplina Istorie din anul 2015, costă doar 200 de puncte. Cumpărate individual, cele trei subiecte ar costa 300 de puncte. Profită și accesează pachetul pentru doar 200 de puncte. 

Acestea sunt subiectele de care vei avea parte, odată cumpărat eBookul:  

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Istorie Bacalaureat 2015 modele de subiecte

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.