Bacalaureat Istorie | 2015 iunie-iulie

Update: Profesorii noștri au rezolvat subiectele din 01.07.2015, de la Bacalaureatul la Istorie. Accesează acum rezolvările de nota 10!

Sesiunea iunie-iulie Istorie 2015, Subiectul I

Tocmai ai susținut examenul de Bacalaureat la disciplina Istorie, sesiunea iunie-iulie, și dorești să afli dacă ai rezolvat bine subiectul I? Ei bine, profes...


Sesiunea iunie-iulie Istorie 2015, Subiectul II

Emoția susținerii examenului de Bacalaureat la disciplina Istorie a trecut, fiind acum înlocuită de emoția afișării rezultatelor. Ei bine, cu liceunet vei sc...


Eseu despre spațiul românesc, de la autonomii locale la implicarea în relațiile internaționale din Evul Mediu

În anul 2015, subiectul al III-lea în cadrul examenului de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie, la disciplina Istorie, a constat în redactarea unui eseu despre...

Examenul de Bacalaureat la Istorie se va susține în acest an pe data de 1 iulie 2015. Tot în această zi, Liceunet îți va oferi, în cadrul acestui eBook, link-uri către rezolvările de nota 10 pentru cele trei subiecte ale examenului. 

Profesori competenți vor rezolva fiecare subiect în parte, astfel vei avea răspunsuri complete și corecte, conform baremului.

Așadar, vei avea acces la răspunsuri pentru toate cerințele, inclusiv eseul de Istorie.

Cu Liceunet, nu trebuie să mai aștepți afișarea rezultatelor. Poți verifica singur folosindu-te de rezolvările noastre și poți aprecia nota pe care o veni primi.  

Citește în continuare ”Bacalaureat Istorie | 2015 iunie-iulie” pentru a vedea care sunt rezolvările de punctaj maxim pentru examenul de Bacalaureat la disciplina Istorie din acest an. 

Mai ai puțin timp la dispoziție, așa că nu ezita să parcurgi pagina noastră de Istorie „Bacalaureatul la Istorie” și să citești ghidurile și modele de subiecte rezolvate. În acest fel vei fi pregătit 100%!

Bacalaureat Istorie | 2015 iunie-iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.