Istorie Bacalaureat 2013 sesiunea august-septembrie

Ești curios de felul în care trebuie să redactezi subiectele I, II și III la examenul de Bacalaureat, disciplina Istorie, pentru a lua o notă cât mai mare? Dorești să ai parte de cele mai bune exemple care respectă în totalitate baremul? Atunci citește cu încredere variantele rezolvate la Bacul de Istorie, oferite de profesorii noștri.

În acest eBook vei avea parte de răspunsuri corecte și complete, de nota 10, la toate cele trei subiecte care aparțin sesiunii august-septembrie a Bacalaureatului la Istorie, din anul 2013.

Gândite cu atenție, rezolvările sunt formulate în așa fel încât să atingă toate punctele importante: de la limbaj istoric până la ordinea cronologică a evenimentelor, de la formulări exemplare până la argumentări corecte.

Mai mult de atât, acest pachet, cu varianta de Bac la Istorie, sesiunea august-septembrie a anului 2013, poate fi achiziționat la prețul de 200 de puncte. Cumpărate separat, cele trei subiecte ar costa 300 de puncte, însă cu eBookul nostru economisești 100 de puncte. 

Iată și subiectele care se regăsesc în pachet:

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Istorie Bacalaureat 2013 sesiunea august-septembrie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.