Bac Istorie 2013

Ai nevoie de ajutor când vine vorba de examenul de Bacalaureat la disciplina Istorie? Cauți exemplecare să te ajute să obții nota 10 care să te ajute în pregătire pentru examenul de Bac Istorie? 

Profesorii noștri au rezolvat integral toate subiectele sesiunilor de Bac din anul 2013. Fiecare rezolvare a subiectelor respectă în totalitate baremul pentru ca tu să ai parte de exemple corecte, de notă maximă.

Examenul de Bacalaureat la disciplina Istorie din anul 2013 a fost susținut de către elevi din toată țara la data de 3 iulie și a avut următoarele cerințe:

  • în cadrul subiectului I, înțelegerea a două texte care tratau comunismul și îndeplinirea a 7 cerințe pe marginea acestor texte;
  • la subiectul al II-lea, un text despre acțiunile lui Vlad Țepes și o serie de 6 cerințe de rezolvat;
  • la subiectul al III-lea, redactarea unui eseu despre formarea statului român modern şi evoluţia acestuia în secolul al XIX-lea.   

Subiectele pentru sesiunea iunie-iulie le poți găsi rezolvate atât individual subiectul I, subiectul al II-lea, subiectul al III-lea cât și sub forma unui eBook practic. 

Mai mult de atât, pentru a fi siguri că aprofundezi bine materia și structura fiecărui subiect, profesorii noștri ți-au pregătit subiecte rezolvate de la Bacul de Istorie din anul 2013, pentru fiecare sesiune în parte:

Bazează-te pe liceunet pentru cea mai bună pregătire pentru Bacalaureat!