Istorie Bacalaureat 2012 sesiunea august-septembrie

Pentru că ne dorim ca tu să obții o notă cât mai bună la examenul de Bacalaureat Istorie, ți-am pregătit subiecte de Bac rezolvate, care respectă baremul. În acest mod, vei avea la dispoziție exemple concrete, care te vor ghida în pregătirea ta pentru examen. 

”Istorie Bacalaureat 2012 sesiunea august-septembrie” este un eBook care conține răspunsuri corecte și complete la cele trei subiecte ale examenului, care-ți pot servi oricând drept sursă de inspirație.  Fiecărei cerințe i s-a acordat o atenție importantă, pentru a ne asigura de corectitudinea și calitatea fiecărei rezolvări în parte.

Așadar, dacă dorești să cunoști conținutul unei examen de nota 10, achiziționează eBookul nostru cu rezolvări complete ale examenului de Bacalaureat din anul 2012, sesiunea august-septembrie.

Prețul acestui pachet este de doar 200 de puncte. Cumpărate individual, subiectele rezolvate ale examenului de Bac, sesiunea august-septembrie 2012, ar costa 300 de puncte. Economisește cu acest eBook 100 de puncte!

Iată și lista cu subiecte de care vei beneficia:

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Istorie Bacalaureat 2012 sesiunea august-septembrie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.