Istorie Bacalaureat 2012 modele de subiecte

Cu liceunet, examenul de Bacalaureat la disciplina Istorie nu trebuie să mai reprezinte o problemă pentru tine.

Profesori competenți au rezolvat subiectele I, al II-lea și al III-lea pentru ca tu să ai parte de exemple concrete, rezolvate complet și corect conform baremului, după care să te ghidezi în pregătirea ta pentru examenul de Bacalaureat Istorie.

În acest eBook, îți oferim răspunsuri la toate cele trei subiecte ale modelului de subiecte din anul 2012, la Bacul de Istorie. Rezolvările modelelor de subiecte sunt făcute de profesori, aceștia acordând o atenție deosebită fiecărui subiect în parte pentru a ne asigura de calitate fiecărui răspuns dat. 

Așadar, citește cu încredere eBookul pus la dispoziție de noi, cu modelul de subiecte pentru Bacalaureatul de Istorie din anul 2012, pentru o pregătire intensivă, care să-ți asigure o notă maximă la examenul de Bacalaureat Istorie. 

Mai mult de atât, poți achiziționa acest eBook cu doar 200 de puncte, față de 300 de puncte cât te-ar costa să achiziționezi cele trei subiecte individual. Economisește 100 de puncte cu acest eBook cu modelul de subiecte de Bacalaureat Istorie 2012!

Iată și subiectele de care vei avea parte:

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Istorie Bacalaureat 2012 modele de subiecte

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.