Bac Istorie 2012

Știm că Bacalaureatul este unul dintre cele mai importante examene susținute de elevi și că fiecare își dorește să-l promoveze cu o notă cât mai mare. Pentru a te ajuta în procesul tău de învățare, echipa liceunet îți oferă rezolvări ale subiectelor Bacalaureatului de Istorie din anul 2012.

Credem în puterea exemplului, așadar îți punem la dispoziție exemple concrete de răspunsuri pentru fiecare cerință a subiectelor Bacului de Istorie din 2012.

Bazează-te pe liceunet pentru materiale de calitate, care te vor ajuta să înțelegi cum se rezolvă subiectele pentru examenul de Bacalaureat.

În realizarea lor, profesorii noștri au urmărit baremul, pentru a fi siguri că-ți dau răspunsuri conform baremului care vor ajuta să obții notele dorite.

Pe această pagină, ”Bac Istorie 2012” vei găsi răspunsuri la cerințele subiectelor din mai multe sesiuni ale Bacalaureatului de Istorie din anul 2012. Sesiunea iunie-iulie a avut loc la data de 4 iulie 2012, având următoarele subiecte:

  • în cadrul subiectului I, două texte istorice despre Mircea cel Bătrân și Ștefan cel Mare și o serie de 7 cerințe;
  • la subiectul al II-lea, un text despre Constituția Cărvunarilor și o serie de 6 cerințe;
  • iar la subiectul al III-lea, un eseu despre situația internă și internațională a României în perioada postbelică, în redactarea căruia trebuia să respecți 5 cerințe. 

Subiectele sunt valabile atât sub formă de eBook, cât și individual: subiectul I, subiectul al II-lea și subiectul al III-lea.  

Mai mult de atât, îți punem la dispoziție pe pagina ” Bac Istorie 2012” subiectele rezolvate complet și corect pentru toate sesiunile Bacului de Istorie din anul 2012:

Cu liceunet înveți eficient!