Istorie Bacalaureat 2011 sesiunea august-septembrie

Dorești să promovezi examenul de Bacalaureat la disciplina Istorie cu o notă cât mai bună, însă nu ai materiale după care să înveți? Ai dori să vezi care sunt răspunsurile de punctaj maxim pentru fiecare subiect al Bacalaureatului de Istorie?

Ei bine, echipa liceunet îți vine în ajutor, oferindu-ți răspunsuri complete, de calitate, întocmite de profesori, care te vor ajuta să lămurești anumite chestiuni pe care le-ai întâmpinat de-a lungul pregătirii tale.

Acest eBook, ”Istorie Bacalaureat 2011 sesiunea august-septembrie”, conține subiectul I, subiectul al II-lea și subiectul al III-lea ( Eseu despre statul român în secolul al XIX-lea și în prima jumătate a secolului al XX-lea) ale căror cerințe sunt rezolvate conform baremului pentru ca tu să ai exemple de calitate după care să te ghidezi.

Acest pachet cu rezolvările subiectelor pentru examenul de Bacalaureat la disciplina Istorie, sesiunea august-septembrie a anului 2011, costă doar 200 de puncte. Cumpărate separat, subiectele ar costa 300 de puncte. Cu acest eBook, ai ocazia să economisești 100 de puncte pe care le poți cheltui pe alte materiale folositoare. 

Iată și subiectele de care vei avea parte, odată cumpărat eBookul ”Istorie Bacalaureat 2011 sesiunea august-septembrie”:

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Istorie Bacalaureat 2011 sesiunea august-septembrie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.