Istorie Bacalaureat 2011 rezervă sesiunea iunie-iulie

Cu liceunet, nu vei mai întâmpina probleme la examenul de Bacalaureat la disciplina Istorie! Îți oferim rezolvări de subiecte de nota 10 care te vor ajuta să înțelegi mai bine în ce constă formularea ideală și informația istorică potrivită, astfel ca tu să obții o notă cât mai bună la Bac. 

În acest eBook vei găsi răspunsuri pentru subiectul I, subiectul al II-lea, și subiectul al III-lea pentru rezerva sesiunii iunie-iulie din anul 2011 al examenului de Bacalaureat pentru proba de Istorie.

De la cele mai simple cerințe care implică menționarea de anumite informații din texte istorice, la un eseu despre ”statul român și ”concertul european””, îți oferim rezolvări după barem, de nota 10, după care să te ghidezi în pregătirea ta. 

Cu eBookul ”Istorie Bacalaureat 2011 rezervă sesiunea iunie-iulie” vei avea un exemplu foarte bun de rezolvare a subiectelor, fiind foarte util pentru pregătirea ta pentru examenul de Bacalaureat.

Așadar, dacă te hotărăști să achiziționezi acest eBook, ale cărui rezolvări sunt făcute de profesori, trebuie să știi că îl poți cumpăra cu doar 200 de puncte. Cumpărate separat, totalul celor trei subiecte ar fi de 300 de puncte. Economisește cu eBookul ”Istorie Bacalaureat 2011 rezervă sesiunea iunie-iulie” 100 de puncte!

Iată și subiectele de care vei avea parte:

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Istorie Bacalaureat 2011 rezervă sesiunea iunie-iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.