Istorie Bacalaureat 2011 modele de subiecte

Pentru a lua o notă cât mai bună la examenul de Bacalaureat la disciplina Istorie, trebuie să te pregătești temeinic din timp. Acest lucru presupune însușirea de informații istorice, dar și să cunoști metodele de aplicabilitate ale informațiilor pe cerințele de Bacalaureat.

Liceunet îți pune la dispoziție subiecte rezolvate integral, pentru ca tu să ai cele mai bune modele după care să te ghidezi în procesul tău de pregătire pentru examen. 

În acest eBook vei găsi rezolvarea de nota 10 a modelului de subiecte pentru Bacalaureatul la proba Istorie din anul 2011. Profesori specializați s-au ocupat de răspunsurile cerințelor, acordând o atenție specială fiecărui subiect în parte pentru ca tu să ai parte de materiale de calitate și corecte după care să înveți. 

De la cerințe simple precum ”menționați secolul din sursa dată”, până la subiecte mai complexe, precum subiectul al III-lea în care ți se cere redactarea unui eseu ”despre romanitatea românilor în viziunea istoricilor”, eBookul ”Istorie Bacalaureat 2011 modele de subiecte” îți prezintă formulări și informații istorice care îți oferă șansa să iei la rândul tău un punctaj foarte bun la Bacalaureatul de Istorie.

De asemenea, prin cumpărarea acestui eBook ai șansa de a economisi 100 de puncte. Prețul pentru eBookul ”Istorie Bacalaureat 2011 modele de subiecte” este de doar 200 de puncte. Cumpărate separat, cele trei subiecte ar costa 300 de puncte.

 Iată și subiectele de care vei avea parte:

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Istorie Bacalaureat 2011 modele de subiecte

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.