Bac Istorie 2011

Mulți elevi întâmpină probleme când vine vorba de examenul de Bacalaureat la Istorie. Fie nu reușesc să rețină informația istorică, fie le vine greu să o aplice pe cerințe, fie le lipsește capacitatea de sinteză. Liceunet te va ajuta să depăsești toate acestea, oferindu-ți exemple concrete de rezolvări și ghiduri.

Cu noi vei reuși să înțelegi cum trebuie să rezolvi fiecare subiect, astfel încât să iei punctajul dorit la Bacul de Istorie. 

Pe această pagină, ”Bac Istorie 2011”, vei găsi subiecte din diverse sesiuni, rezolvate complet și corect, conform baremului, de către profesori specialiști.  

Poți citi rezolvările redactate de profesorii noștri pentru sesiunea iunie-iulie a Bacalaureatului de Istorie din anul 2011 atât sub formă de eBook, cât și individual: 

Baremul a jucat un rol important în găsirea unei soluții pentru fiecare cerință, astfel ca tu să nu ai nicio îndoială de corectitudinea și calitatea lucrărilor. 

Aici, vei găsi subiecte și răspunsuri pentru examenul de Bacalaureat Istorie 2011. Sesiunea iunie-iulie a avut loc la data de 29 iunie 2011 și a avut următoarele subiecte:

  • la subiectul I, două texte cu caracter istoric despre Vlad Țepeș și Matei Basarab, pe baza cărora trebuia să răspunzi la 7 cerințe;
  • la subiectul al II-lea, un text despre Mussolini și fascism și 6 cerințe la care trebuia să dai un răspuns;
  • la subiectul al III-lea, un eseu despre statul român modern și relațiile internaionaționale din secolul al XIX-lea și prima jumătate a secolului al XX-lea, cu 4 puncte de atins.

Mai mult de atât, pe pagina Bac Istorie 2011 îți oferim și alte subiecte din diferite sesiuni ale Bacalaureatul din anul 2011:

Cu liceunet Bacul nu mai reprezintă o problemă!