Istorie Bacalaureat 2010 sesiunea iunie-iulie

Ți-ai dori să promovezi examenul de Bacalaureat la disciplina Istorie cu o notă cât mai mare? Nu reușești să găsești materiale utile care să te ajute să înțelegi mai bine cerințele de Bac și să aprofundezi mai bine materia? Liceunet îți oferă toate acestea!

Cu noi ai parte de rezolvări de nota 10 pentru o mulțime de subiecte de Bac la Istorie din anii trecuți. În acest fel, îți vei da seama care sunt cele mai potrivite formulări și informații istorice pe care trebuie să le scrii la examen pentru a lua punctajul dorit.

Acest eBook conține rezolvări integrale pentru toate cele trei subiecte ale examenului de Bacalaureat la Istorie, sesiunea iunie-iulie a anului 2010. Răspunsurile au fost date de profesori, conform baremului, pentru a ne asigura de corectitudinea și calitatea materialelor noastre.

De asemenea, ai ocazia să cumperi acest eBook ”Istorie Bacalaureat 2010 sesiunea iunie-iulie” la prețul de 200 de puncte! Achiziționate separat, cele trei subiecte ar costa 300 de puncte. Economisește 100 de puncte cu acest pachet!

Iată și subiectele rezolvate de care vei avea parte odată cumpărat eBookul ”Istorie Bacalaureat 2010 sesiunea iunie-iulie”:

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Istorie Bacalaureat 2010 sesiunea iunie-iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.