Bacalaureat Geografie 2017 | Modele de subiecte

Ai accesat rezolvarea Modelelor de subiecte 2017 eliberate de Ministerul Educației.

Aici vei găsi rezolvarea corectă conform baremului a celor 3 subiecte:

  • Identificarea capitalelor, orașelor, râurilor și altor elemente, litera corespunzătoare răspunsului corect pentru punctul C, prezentarea a două caracteristici ale peisajului islandez și prezentarea unei cauze care determină necesitatea forţei de muncă externă (imigranţi) pentru unele state europene - Subiectul I conform hărții Europei..
  • Cum se rezolvă Subiectul II conform hărții României. Aici ți se solicită: precizarea orașului și a râului marcat pe hartă (punctul A), răspunsul corect pentru punctele B și C, precizarea a trei deosebiri între relieful unităţii marcate, pe hartă; referitor la peisajul subcarpatic (de deal sau de depresiune), prezentarea unor caracteristici;
  • Care sunt calculele și modalitatea de prezentare a acestora pentru Subiectul III. Este solicitată prezentarea numele celui mai lung afluent al Dunării și lungimea acestuia și numele afluentului Dunării cu cel mai mare debit mediu anual și valoarea debitului pentru punctul A. Punctul B, solicită prezentarea unei cauze a diferenţei de debit dintre râurile Sava şi Prut, deși acestea au lungimi aproximativ egale, prezentarea unei cauze a debitelor aproximativ egale ale râurilor Inn şi Tisa, deși râul Tisa are o lungime mult mai mare decât de râul Inn și precizarea numelui a doi afluenți ai Dunării care străbat Austria. La punctul C, vei avea de precizat 5 itemi pentru Ucraina. Pe baza unui tabel care evidențiază numărul de locuitori din Franța vei avea de calculat creșterea acestora în perioada 2002 - 2014, cauza creșterii și numele unei regiuni din Franța, care are o densitate mare a populaţiei.

Citește acum rezolvarea modelelor de subiecte din 2017 pentru examenul de Bac la Geografie și nu vei fi mai fi surprins de subiectele pe care le poți primi.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2017 | Modele de subiecte

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.