Bacalaureat Geografie 2016 Modele de subiecte

Vrei să vezi dacă ești suficient de pregătit pentru a lua punctajul maxim și vrei să vezi cum au fost rezolvate aceste modele de subiecte din 2016 de un profesor cu experiență? Acest eBook vine în ajutorul tău și îți prezintă o rezolvare a celor trei subiecte de nota 10!

Aceasta este rezolvarea Modelelor de subiecte 2016 eliberate de Ministerul Educației.

Dacă te pregătești anul acesta pentru Bacalaureatul la Geografie, cu siguranță parcurgerea și înțelegerea acestor subiecte deja rezolvate îți va fi de ajutor.

Cu ajutorul acestui eBook-ul realizat de profesorii noștri de geografie și vei înțelege:

  • Identificatificarea capitalelor, orașelor și altor elemente, litera corespunzătoare răspunsului corect pentru punctul C, precizarea a trei deosebiri între clima a două state și precizarea a patru resurse de subsol exploatate în statul marcat pe hartă pentru Subiectul I conform hărții Europei.
  • Cum se rezolvă Subiectul II conform hărții României. Aici ți se solicită: precizarea orașului și a râului marcat pe hartă (punctul A), răspunsul corect pentru punctele B și C, precizarea a trei deosebiri între relieful unităţii marcate, pe hartă; explicarea existenței lacurilor glaciare în unitatea de relief marcată, pe hartă, cu litera E și prezența vegetaţiei de stepă în subunitatea de relief marcată, pe hartă, cu litera G.  
  • Care sunt calculele și cum se prezintă acestea pentru Subiectul III. Este solicitată precizarea valorii bilanțului (sporului) natural al populației în Irlanda și Letonia un stat care are bilanțul (sporul) natural al populației egal cu 0‰; precizarea elementelor (stat vecin, unități de relief, tip climă, numele a două orașe) pentru Portugalia, iar la punctul E trebuie să prezinți două cauze care determină distribuţia inegală a reţelei căilor de comunicaţie rutiere şi feroviare în Europa. 

Citește acum rezolvarea modelelor de subiecte din 2016 pentru examenul de Bac la Geografie și vei fi mai aproape de obținerea notei dorite la examen.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2016 Modele de subiecte

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.