Bacalaureat Geografie 2016 | Sesiunea Iunie - Iulie rezervă

Acest eBook conține rezolvarea pentru rezerva din sesiunea Iunie - Iulie a examenului de Bacalaureat la Geografie, care a avut loc în data de 08.07.2016. Nu știi dacă ești suficient de pregătit pentru a lua punctaj maxim și vrei să vezi cum a rezolvat acest examen un profesor cu experiență? eBook-ul de față vine în ajutorul tău și prezintă o rezolvare de nota 10!

Dacă te pregătești anul acesta pentru Bacalaureatul la Geografie, cu siguranță parcurgerea și înțelegerea unui examen deja rezolvat de profesorii noștri de geografie îți va fi de ajutor.

În acest eBook vei găsi informațiile necesare pentru a rezolva corect:

  • Cerințele Subiectului I, care constă în: interpretarea unei hărți mute a Europei, compararea climei a două state, prezentarea unei cauze a densității mici dintr-un stat și menționarea a două unități de relief din cadrul altuia;
  • Cerințele Subiectului II, care constă în: interpretarea unei hărți mute a României, compararea a două unități de relief și explicarea diferenței de densitate a populației dintre județul Timiș și județul Caraș-Severin și a scăderii numerice a populației din România;
  • Cerințele Subiectului III, care constă în: interpretarea unui grafic cu privire la valoarea produsului intern brut pe locuitor în mai multe state europene, menționarea unor elemente ale cadrului natural și antropic din Franța, interpretarea unui tabel cu privire la structura populației pe sectoare de activitate din câteva state europene, prezentarea unui avantaj și a unui dezavantaj al producerii hidroenergiei și precizarea unei cauze a bilanțului natural negativ în Europa de Est.

Citește acum eBook-ul „Bacalaureat Geografie 2016 | Sesiunea Iunie - Iulie rezervă” și vei fi mai aproape de obținerea rezultatului așteptat la examenul de Bacalaureat.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2016 | Sesiunea Iunie - Iulie rezervă

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.