Bacalaureat Geografie 2016 | Sesiunea Iunie - Iulie

Ești sigur că ai răspuns corect la subiectele examenului de Bacalaureat la Geografie, sesiunea Iunie - Iulie care a avut loc în data de 08.07.2016?

Aici găsești rezolvarea completă și corectă, care respectă baremul întocmit de Ministerul Educației pentru examenul de Bacalaureat. Acest eBook vine în ajutorul elevilor care vor susține examenul de Bacalaureat la Geografie pentru a-i ajuta să se familiarizeze cu metodologia examenului și cu cerințele acestuia.

Profesorii noștri de geografie au pregătit rezolvarea pentru cele trei subiecte:

  • Subiectul I - unde vei identifica mai multe elemente pe harta mută a Europei, vei preciza deosebirile dintre clima a două state europene și vei explica prezența reliefului glaciar în Alpii Scandinavici și diferența cantității de precipitații dintre vestul și estul Europei;
  • Subiectul II - unde vei identifica mai multe elemente pe harta mută a României, vei preciza deosebirile dintre două unități de relief și vei explica ce anume limitează extinderea pădurilor la altitudini mai mari de 1800-1900 m și ce anume favorizează cultivarea cerealelor în vestul României;
  • Subiectul III - unde vei interpreta un grafic despre suprafața agricolă utilizată în câteva state europene, vei numi niște elemente ale cadrului natural și antropic din Serbia, vei interpreta un tabel cu privire la evoluția numărului de locuitori și vei preciza niște state membre ale Uniunii Europene.

Citește acest material și vei fi mai aproape de nota maximă la examenul de Bacalaureat, disciplina Geografie. Spor la învățat! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2016 | Sesiunea Iunie - Iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.