Bacalaureat Geografie 2014 Model de subiect

În acest eBook găsești rezolvarea de nota 10 a modelelor de subiecte pentru examenul de Bacalaureat din 2014, la disciplina Geografie.

Examenul la Geografie este împărțit în trei subiecte, fiecare fiind notat cu câte 30 de puncte. Profesorii noștri au pregătit rezolvarea modelului din 2014, iar accesând acest material vei afla:

  • Subiectul I - harta continentului european -  precizarea numelui unui stat marcat pe harta, numele unui oraș, răspunsul corect pentru trei afirmații, litera corespunzătoare răspunsului corect, trei deosebiri între clima a două state și precizarea unei cauze a fenomenului de îmbătrânire a populaţiei pentru statul marcat pe hartă.
  • Subiectul II - harta României - precizarea numelui orașului și râului marcat pe hartă, răspunsul corect pentru trei afirmații, litera corespunzătoare răspunsului corect,  trei deosebiri între relieful celor două unități marcate și prezentarea a doi factori care explică faptul că unitatea de relief marcată reprezintă o importantă regiune agricolă a ţării.
  • Subiectul III - reprezentare grafică/tabel - precizarea valorii minime a cantităţii de precipitaţii lunare, precum şi luna în care se înregistrează, precizarea valoarii maxime a temperaturii medii lunare, litera corespunzătoare răspunsului corect pentru cele trei afirmații, precizarea unei cauze care explică densitatea redusă a populației din Finlanda și altele. 

Citește acum eBook-ul și înțelege mai bine modul de abordare, dar vei obține și rezultatul dorit la examenul de Bacalaureat. Vrei să obții punctaj maxim la examenul de Bacalaureat? Atunci parcurgerea și înțelegerea acestui model rezolvat îți va fi de ajutor în abordarea unor subiecte similare.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2014 Model de subiect

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.