Bacalaureat Geografie 2014 | Sesiunea Iunie - Iulie rezervă

Vrei să vezi dacă ai fi obținut punctajul maxim la Bacalaureat, la disciplina geografie, sesiunea iunie-iulie (rezervă)? Vrei să afli cum ar fi trebuit să rezolvi subiectele primite la această sesiune în cazul în care ai susținut-o sau pur și simplu să exersezi pentru examenul care urmează?

Noi ți-am pregătit acest eBook care conține rezolvarea completă și conform baremului eliberat de Ministerul Educației Naționale pentru sesiunea iunie-iulie rezervă a examenului de Bacalaureat din data de 04.07.2014.

Consultând eBook-ul nostru, îți vei putea exersa noțiunile învățate în timpul liceului, rezolvând cele trei subiecte. Citește ghidul și vei afla mai multe informații despre: 

  • Subiectul I - Harta Europei - identificarea statelor, orașelor, diferențe climatice și de relief, etc;
  • Subiectul II - Harta României - identificarea orașelor, râurilor, diferențe între relieful a două regiuni, amplasarea mai multor termocentrale în unitatea de relief marcată și construirea unui combinat siderurgic în oraşul marcat pe hartă.
  • Subiectul III - calcule în funcție de tabelul pus la dispoziție, care sunt cauzele care explică procentul redus al terenurilor arabile în Suedia, două unităţi de relief din România care au cele mai extinse terenuri arabile, identificarea unor elemente pentru Grecia (vecini, orașe, climă, etc), și precizarea a două instituții ale Uniunii Europene.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2014 | Sesiunea Iunie - Iulie rezervă

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.