Bacalaureat Geografie 2014 | Sesiunea August - Septembrie

Vrei să afli dacă ai răspuns corect cerințelor examenului de Bacalaureat la Geografie din 2014, sesiunea August - Septembrie care a avut loc în data de 29.08.2014?

Aici găsești rezolvarea completă și corectă conform baremului emis de Ministerul Educației a examenului de Bacalaureat din sesiunea August 2014. Acest eBook are rolul de a ajuta elevii care urmează să susțină examenul de Bacalaureat la Geografie să se familiarizeze cu metodologia examenului și cu cerințele acestuia.

Profesorii noștri au pregătit rezolvarea pentru cele trei subiecte:

  • Subiectul I - harta Europei - unde vei preciza, identifica și vei prezenta deosebiri între clima a două state și vei preciza două elemente pentru a demonstra faptul că orașul marcat reprezintă una dintre metropolele cu funcție culturală și turistică.
  • Subiectul II - harta României - unde vei preciza orașe, râuri, vei identifica afirmațiile corecte, vei preciza trei deosebiri între relieful a două unități și vei prezenta o cauză care influenţează repartiţia teritorială a populaţiei României. 
  • Subiectul III  - grafice/tabele comparative - unde vei preciza statul în care s-a înregistrat cea mai mare natalitate, statul în care s-a înregistrat cea mai mare mortalitate, valoarea bilanțului (sporului) natural al populației în România, statul care are cel mai mare bilanț (spor) natural al populației și alte cerințe.

Citește acest material și vei fi mai aproape de nota maximă la examenul de Bacalaureat, disciplina Geografie.

Spor la învățat!:)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2014 | Sesiunea August - Septembrie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.