Bacalaureat Geografie 2013 | Sesiunea Specială

Vrei să afli dacă ai fi obținut punctajul maxim la Bacalaureat, la disciplina geografie, sesiunea specială 2013? Te întrebi cum ar fi trebuit să rezolvi subiectele primite la această sesiune în cazul în care ai susținut-o sau pur și simplu să exersezi pentru examenul la geografie?

Profesorii noștri au pregătit acest eBook care conține rezolvarea completă și conform baremului eliberat de Ministerul Educației Naționale pentru sesiunea specială (mai) a examenului de Bacalaureat care a avut loc în data de 29.05.2013.

Consultând „Bacalaureat Geografie 2013 | Sesiunea Specială”, îți vei putea exersa noțiunile învățate în timpul liceului, rezolvând cele trei subiecte. Citește ghidul și vei afla mai multe informații despre: 

  • Subiectul I - Harta Europei - identificarea statelor, orașelor, diferențe climatice și de relief și prezentarea unei cauze a existenţei unui număr mare de lacuri glaciare în Finlanda și un factor natural care favorizează cultivarea viţei de vie în Peninsula Iberică. 
  • Subiectul II - Harta României - identificarea orașelor, râurilor, diferențe între relieful a două regiuni, prezentarea unui factor care favorizează cultivarea cerealelor pe suprafeţe întinse în unitatea de relief
    marcată pe hartă, un factor care a determinat o densitate mai mare decât media pe țară, a populaţiei în Depresiunea Braşov și un factor care nu favorizează amplasarea amenajărilor hidroenergetice în Podişul Dobrogei.
  • Subiectul III - având în vedere tabelul/graficele disponibile, veți preciza numele statului care a înregistrat o evoluție permanent ascendentă a numărului de locuitori; numărul de locuitori cu care a crescut populaţia
    Cehiei în perioada 2005-2010; Calcularea numărului de locuitori având în vedere un tabel, Calcularea amplitudinii termice medie anuale înregistrată în fiecare oraş și prezentarea două cauze care explică diferenţele dintre două state privind utilizarea terenurilor.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2013 | Sesiunea Specială

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.