Bacalaureat Geografie 2013 | Sesiunea Iunie - Iulie rezervă

Vrei să vezi dacă ai fi obținut punctajul maxim la Bacalaureat, la disciplina geografie, sesiunea iunie-iulie (rezervă)? Vrei să afli cum ar fi trebuit să rezolvi subiectele primite la această sesiune în cazul în care ai susținut-o sau pur și simplu să exersezi pentru examenul care urmează?

Profesorii noștri au pregătit acest eBook care conține rezolvarea completă și conform baremului eliberat de Ministerul Educației Naționale pentru sesiunea iunie-iulie rezervă a examenului de Bacalaureat din 2013.

Consultând eBook-ul nostru, îți vei putea exersa noțiunile învățate în timpul liceului, rezolvând cele trei subiecte. Citește ghidul și vei afla mai multe informații despre: 

  • Subiectul I - Harta Europei - identificarea statelor, orașelor, diferențe climatice și de relief și prezentarea a două consecinţe ale sporului natural redus din majoritatea statelor europene;
  • Subiectul II - Harta României - identificarea orașelor, râurilor, diferențe între relieful a două regiuni, prezentarea unei cauze care determină tendinţa de îmbătrânire a populaţiei României și o cauză care determină frecvenţa mare a alunecărilor de teren în Subcarpaţi.
  • Subiectul III - având în vedere tabelul/graficele disponibile, veți prezenta, menționa sau preciza judeţul cu cel mai mare/cel mai mic procent de urbanizare şi valoarea acestuia, numele a două oraşe din judeţul Constanţa exceptând orașul-reședință, o cauză a valorii mici a procentului de urbanizare din judeţul Tulcea, o cauză a valorii mari a procentului de urbanizare din judeţul Hunedoara, explicarea ponderi ridicată a contribuției industriei în PIB-ul Ucrainei, prezentarea unei premise naturale care favorizează practicarea agriculturii în Ungaria și prezentarea unei cauză a diferenţei dintre valorile amplitudinii termice medii anuale din oraşele
    Dublin şi Moscova.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2013 | Sesiunea Iunie - Iulie rezervă

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.