Bacalaureat Geografie 2013 | Sesiunea Iunie - Iulie

Vrei să afli care ar fi fost punctajul tău la examenul de Bacalaureat la Geografie din 2013, sesiunea Iunie-Iulie care a avut loc în data de 05.07.2013?

Aici găsești rezolvarea completă și corectă conform baremului examenului de Bacalaureat. Acest eBook are rolul de a ajuta elevii care urmează să susțină examenul de Bacalaureat la Geografie să se familiarizeze cu cerințele și metodologia examenului.

Profesorii noștri de geografie au pregătit rezolvarea pentru cele trei subiecte:

  • Subiectul I - harta Europei - unde vei preciza, identifica și vei prezenta deosebiri între clima a două state și vei preciza numele a două dintre statele marcate pe hartă cu litere, care prezintă relief modelat de calota glaciară cuaternară și prezentarea unei cauze care explică diferenţa de densitate a populaţiei între statele marcate pe hartǎ.
  • Subiectul II - harta României - unde vei preciza orașe, râuri, vei identifica afirmațiile corecte, vei preciza două resurse de subsol exploatate din unitatea de relief marcată pe hartă. 
  • Subiectul III  - grafice/tabele comparative - unde vei preciza valoarea minimă a cantităţii de precipitaţii lunare, valoarea maximă a temperaturii medii lunare, precum şi luna în care se înregistrează, răspunsul corect pentru trei afirmații, care stat are o densitate medie a populației mai mare și precizarea a doi factori socio-economici care determină deplasarea populaţiei în spaţiul Uniunii Europene.

Citește acest material și cu siguranță vei fi mai aproape de obținerea notei maxime la examenul de Bacalaureat, disciplina Geografie.

Spor la învățat!:)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2013 | Sesiunea Iunie - Iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.