Bacalaureat Geografie 2013 | Sesiunea August - Septembrie

Te întrebi dacă ai fi obținut punctajul maxim la Bacalaureat, la disciplina geografie, sesiunea august - septembrie 2013? Vrei să afli cum ar fi trebuit să rezolvi subiectele primite la această sesiune în cazul în care ai susținut-o sau pur și simplu să exersezi pentru examenul care urmează?

Profesorii noștri au pregătit acest eBook care conține rezolvarea completă și conform baremului eliberat de Ministerul Educației Naționale pentru sesiunea august - septembrie a examenului de Bacalaureat care a avut loc în data de 30.08.2013.

Consultând eBook-ul nostru, îți vei putea exersa noțiunile învățate în timpul liceului, rezolvând cele trei subiecte. Citește ghidul și vei afla mai multe informații despre: 

  • Subiectul I - Harta Europei - identificarea statelor, orașelor, diferențe climatice și de relief și prezentarea unei cauze a scăderii cantităţii de precipitaţii din vestul spre estul Europei și explicarea densității ridicate a populaţiei în Belgia. 
  • Subiectul II - Harta României - identificarea orașelor, râurilor, diferențe între relieful a două regiuni, explicarea densității reduse a populaţiei în unitatea de relief marcată și prezentarea unui factor care influenţează debitul redus al râurilor din unitatea de relief marcată.
  • Subiectul III - având în vedere tabelul/graficele disponibile, veți preciza statele în care hidroenergia are o contribuţie sub 5% la producţia naţională de energie electrică, ponderea hidroenergiei (%) în producţia de energie electrică a statelor Franţa şi Suedia, prezentarea unui argument care explică ponderea ridicată a hidroenergiei în Suedia și a unui argument care explică ponderea scăzută a hidroenergiei în Marea Britanie; calcularea sporului (bilanţului) natural pentru fdouă state și explicați diferența de spor natural între acestea; menţionaţi două state care au fost admise în Uniunea Europeană în anul 2004.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2013 | Sesiunea August - Septembrie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.