Bacalaureat Geografie 2012 | Sesiunea Iunie - Iulie rezevă

Te întrebi cum ai fi putut obține punctajul maxim la sesiunea iunie-iulie (rezervă) a examenului de Bacalaureat din 2012 pentru disciplina geografie? Vrei să afli cum ar fi trebuit să rezolvi subiectele primite la această sesiune în cazul în care ai susținut-o sau pur și simplu să exersezi pentru examenul care urmează?

Profesorii noștri au pregătit acest eBook care conține rezolvarea completă și conform baremului eliberat de Ministerul Educației Naționale pentru sesiunea iunie-iulie (rezervă) a examenului de Bacalaureat din 2012.

Consultând eBook-ul nostru, îți vei putea exersa noțiunile învățate în timpul liceului, rezolvând cele trei subiecte. Citește ghidul și vei afla mai multe informații despre: 

  • Subiectul I - Harta Europei - identificarea statelor, orașelor, diferențe climatice și de relief și două cauze care să explice valorile mici ale densităţii populaţiei din statul marcat pe hartă.
  • Subiectul II - Harta României - identificarea orașelor, râurilor, diferențe între relieful a două regiuni, prezentarea unui factor de favorabilitate în dezvoltarea oraşului marcat, pe hartă, cu numărul 10 ca important nod de comunicaţii și prezentarea unei cauze care a determinat amplasarea unor rafinării în unitatea de relief marcată pe hartă.
  • Subiectul III - având în vedere tabelul/graficele disponibile, veți prezenta, menționa sau preciza producţia cea mai mare de grâu şi numele statului care a obţinut-o, producţia cea mai mică de grâu
    şi numele statului care a obţinut-o, doi factori care contribuie la obţinerea unei producţii mari de grâu, numele unei unităţi de relief din Germania în care se cultivă grâul, numele unei unităţi de relief din Italia în care se cultivă grâul, o cauză a producţiei reduse de cereale din Polonia, deşi acest stat are un relief predominant de câmpie; calcularea procentului populaţiei rurale din România, calcularea procentului populaţiei rurale din Malta, prezentarea unei cauze a valorii ridicate a densităţii medii a populaţiei în Olanda (peste 395 loc./ km²) și explicarea ponderi reduse a pădurilor în Europa Sudică.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2012 | Sesiunea Iunie - Iulie rezevă

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.