Bacalaureat Geografie 2012 | Sesiunea Iunie - Iulie

Ai fi obținut punctajul maxim la sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat pentru disciplina geografie? Vrei să afli cum ar fi trebuit să rezolvi subiectele primite la această sesiune în cazul în care ai susținut-o sau pur și simplu să exersezi pentru examenul care urmează?

Profesorii noștri au pregătit acest eBook care conține rezolvarea completă și conform baremului eliberat de Ministerul Educației Naționale pentru sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat din 2012.

Consultând eBook-ul nostru, îți vei putea exersa noțiunile învățate în timpul liceului, rezolvând cele trei subiecte. Citește ghidul și vei afla mai multe informații despre: 

  • Subiectul I - Harta Europei - identificarea statelor, orașelor, diferențe climatice și de relief și prezentarea unei cauze care determină necesitatea forţei de muncă externă (imigranţi) pentru unele state europene și precizarea unui factor care a determinat prezenţa reliefului glaciar în Munţii Alpi.
  • Subiectul II - Harta României - identificarea orașelor, râurilor, diferențe între relieful a două regiuni, prezentarea a doi factori naturali care favorizează cultivarea plantelor în unitatea de relief menționată;
  • Subiectul III - având în vedere tabelul/graficele disponibile, veți prezenta, menționa sau preciza valoarea cea mai mare și valoarea cea mai mică a precipitaţiilor medii lunare, precum şi luna în care s-a înregistrat; precizarea intervalului de trei luni consecutive în care s-a înregistrat cea mai mare cantitate de precipitaţii; diferenţa dintre valorile precipitaţiilor medii din lunile noiembrie şi decembrie și diferenţa dintre valoarea maximă şi valoarea minimă a precipitaţiilor medii lunare; calcularea valoarii Produsului Intern Brut (PIB) pe locuitor pentru statele din tabel și precizarea unei cauze care explică diferențele între două state.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2012 | Sesiunea Iunie - Iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.