Bacalaureat Geografie 2012 | Sesiunea August - Septembrie rezervă

Vrei să afli dacă ai fi obținut punctajul maxim la Bacalaureat, la disciplina geografie, sesiunea august - septembrie 2012 rezervă? Te întrebi cum ar fi trebuit să rezolvi subiectele primite la această sesiune în cazul în care ai fi susținut-o sau pur și simplu să exersezi pentru examenul la geografie?

Profesorii noștri au pregătit acest eBook care conține rezolvarea completă și conform baremului eliberat de Ministerul Educației Naționale pentru sesiunea august - septembrie (rezervă) a examenului de Bacalaureat care a avut loc în data de 31.08.2012.

Consultând „Bacalaureat Geografie 2012 | Sesiunea August - Septembrie rezervă”, îți vei putea exersa noțiunile învățate în timpul liceului, rezolvând cele trei subiecte. Citește ghidul și vei afla mai multe informații despre: 

  • Subiectul I - Harta Europei - identificarea statelor, orașelor, diferențe climatice și de relief și prezentarea a doi factori care explică faptul că densitatea populaţiei în statele din Europa de Vest este mai mare decât în statele din Europa Nordică.
  • Subiectul II - Harta României - identificarea orașelor, râurilor, diferențe între relieful a două regiuni, prezentarea unui factor care favorizează cultivarea cerealelor pe suprafeţe întinse în unitatea de relief
    marcată pe hartă și o cauză care explică diferenţa de precipitaţii medii anuale dintre două unități de relief.
  • Subiectul III - având în vedere tabelul/graficele disponibile, veți preciza statul cu cea mai mare densitate a populaţiei şi valoarea acesteia și statul cu cea mai mică densitate a populaţiei şi valoarea acesteia; veți explica valoarea mare a densităţii populaţiei în statul identificat; calcularea procentului populaţiei ocupate în agricultură în Grecia, calcularea procentului populaţiei ocupate în sectorul Servicii în Bulgaria și explicarea procentului mare al populaţiei ocupate în sectorul Servicii în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Ultimul punct solicită ponderi ridicate a energiei termice convenţionale în structura energetică a Rusiei.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2012 | Sesiunea August - Septembrie rezervă

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.