Bacalaureat Geografie 2012 | Sesiunea August - Septembrie

Te întrebi cum ai fi putut obține punctajul maxim la sesiunea august - septembrie a examenului de Bacalaureat din 2012 pentru disciplina geografie? Vrei să afli cum ar fi trebuit să rezolvi subiectele primite la această sesiune în cazul în care ai susținut-o sau pur și simplu să exersezi pentru examenul care urmează?

Profesorii noștri au pregătit acest eBook care conține rezolvarea completă și conform baremului eliberat de Ministerul Educației Naționale pentru sesiunea august - septembrie a examenului de Bacalaureat din 2012.

Consultând eBook-ul nostru, îți vei putea exersa noțiunile învățate în timpul liceului, rezolvând cele trei subiecte. Citește ghidul și vei afla mai multe informații despre: 

  • Subiectul I - Harta Europei - identificarea statelor, orașelor, diferențe climatice și prezentarea a doi doi factori care influenţează distribuţia neuniformă a populaţiei în spaţiul european.
  • Subiectul II - Harta României - identificarea orașelor, râurilor, diferențe între relieful a două regiuni, explicarea faptului că în oraşul marcat, pe hartă, cu numărul 9 a fost construit un combinat de prelucrare a minereurilor neferoase, prezentarea unei cauze care determină densitatea redusă a populaţiei în unitatea de relief marcată, pe hartă, cu litera C.
  • Subiectul III - având în vedere tabelul/graficele disponibile, veți prezenta, menționa sau preciza primele două state ca producţie de gaze naturale reprezentate în grafic, precum şi producţia fiecăruia dintre cele două
    state, două unităţi (subunităţi) de relief din care se exploatează gaze naturale în România, două ramuri industriale în care sunt utilizate gazele naturale în România și regiunea din care Norvegia exploatează gaze naturale; precizarea a două avantaje ale utilizării hidroenergiei, comparativ cu alte surse de energie electrică și explicarea faptului că, deşi în Polonia predomină relieful de câmpie, acestă ţară nu este o mare producătoare de cereale.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2012 | Sesiunea August - Septembrie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.