Bacalaureat Geografie 2011 | Sesiunea Iunie - Iulie

Te întrebi dacă ai fi obținut punctajul maxim la Bacalaureat, la disciplina geografie, sesiunea iunie - iulie 2011? Vrei să afli cum ar fi trebuit să rezolvi subiectele primite la această sesiune sau pur și simplu dorești să exersezi pentru examenul care urmează?

Profesorii noștri au pregătit acest eBook, care conține rezolvarea completă și conform baremului eliberat de Ministerul Educației Naționale pentru sesiunea iunie - iulie a examenului de Bacalaureat care a avut loc în data de 05.07.2011.

Consultând eBook-ul nostru și rezolvând cele trei subiecte, îți vei putea exersa noțiunile învățate în timpul liceului. Citește ghidul și vei afla mai multe informații despre: 

  • Subiectul I - Harta Europei - identificarea statelor, orașelor, diferențe climatice și de relief și prezentarea a două cauze care au condus la apariția, dispariția sau modificarea teritoriului unor state europene. 
  • Subiectul II - Harta României - identificarea orașelor, râurilor, diferențe între relieful a două regiuni, prezentarea unei cauze care a determinat amplasarea unor rafinării la exteriorul Subcarpaților Curburii și a unei cauze care explică diferența de temperatură medie anuală dintre sudul si nordul țării.
  • Subiectul III - având în vedere tabelul/graficele disponibile, vei preciza valoarea maximă și cea minină a temperaturii medii lunare, precum si lunile în care se înregistrează; precizarea anumitor elemente pentru Ucraina; ponderea mare a serviciilor si ponderea redusă a agriculturii în PIB-ul Greciei, ponderea mai mare a agriculturii în PIB-ul României decât în PIB-ul Elveției, ponderea mai mică a serviciilor în PIB-ul României decât în PIB-ul Elveției; Calcularea densității medii a populației statului Malta și explicarea densității medii a populației Maltei, în comparație cu densitatea medie a Populației Europei, care era la 1 iulie 2008, de aproximativ 71 loc./km2.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2011 | Sesiunea Iunie - Iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.