Bacalaureat Fizică | Filiera tehnologică | Model de subiect 2017

Ai început deja să te pregătești pentru examenul de Bacalaureat din vaza anului 2017 (pentru care s-a eliberat deja un model de subiect), dar nu știi ce anume ai putea primi la proba la alegere a profilului, dacă te gândești să dai din fizică?

Profesorii noștri de fizică vor să te ajute, pregătindu-ți acest material unde vei găsi atât enunțurile, cât și rezolvarea modelului de subiect pentru anul 2017, la fizică, pentru elevii care urmează filiera tehnologică.

Acest model de subiect 2017 a fost publicat pe site-ul oficial al Ministerului Educației în toamna acestui an, pe 31 octombrie 2016, iar profesorii noștri ți-au rezolvat problemele de mecanică, termodinamică, electricitate și optică conform baremului oficial de la filiera tehnologică, așa că te poți ghida cu încredere după acest material.

Așa cum se știe elevii care aleg să dea examenul de Bac la fizică au posibilitatea de a alege 2 dintre cele 4 mari arii curriculare: Mecanică, Elemente de termodinamică, Producerea și utilizarea curentului continuu și Optică.

Pentru a fii ușor de urmărit și pentru a identificare repede aria din care dorești să te pregătești pentru examenul de Bac din 2017 profesorii noștri au structurat acest material pe 4 capitole. Accesându-le, vei vedea rezolvarea de nota 10 a problemelor aferente Subiectului I, Subiectul II și a Subiectului III a fiecărei arii în parte.

Accesează cu încredere Bacalaureat Fizică | Filiera tehnologică | Model de subiect 2017 și încearcă să rezolvi singur problemele de mecanică, termodinamică, electricitate sau optică, iar apoi compară ceea ce ai scris tu cu rezolvarea de nota 10 din acest eBook.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Fizică | Filiera tehnologică | Model de subiect 2017

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.