Bacalaureat Fizică | Filiera teoretică și filiera vocațională | Sesiunea iunie-iulie 2015

Vrei să îți exersezi cunoștințele de fizică dobândite pe parcursul anilor de liceu, astfel încât la examenul de Bac din acest an să obți o notă mare?

Dacă urmezi filiera teoretică sau filiera vocațională și ai dori să vezi cum se rezolvă corect subiectul dat în sesiunea iunie-iulie de Bac din 3 iulie 2015, atunci accesează cu încredere acest material educațional.

Știi bine că pentru proba la alegere a profilului, la fizică ai posibilitatea de a alege 2 dintre cele 4 arii curriculare: MecanicăElemente de termodinamică, Producerea și utilizarea curentului continuu și Optică.

În cadrul acestui material vei putea accesa direct aria care te interesează și să vezi cum se rezolvă conform baremului oficial cele trei subiectele ale fiecărei pagini (Subiectul I, Subiectul II, Subiectul III ).

Pentru a exersa cât mai mult pentru proba la alegere a examenului de Bacalaureat din acest an, te sfătuim să încerci să rezolvi singur problemele celor 2 arii alese de către tine ale subiectului dat în sesiunea iunie-iulie de Bac 2015, iar apoi să îți verifici rezultatele cu cele obținute de către profesorii noștri de fizică.

Spor la rezolvarea problemelor de fizică!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Fizică | Filiera teoretică și filiera vocațională | Sesiunea iunie-iulie 2015

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.