BAC oral la limba engleză | Cum să te pregătești pentru examen

"BAC oral la limba engleză - Cum să te pregătești pentru examen" este o resursă educațională pe care o poți folosi la Proba C de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată în liceu (limba engleză), din cadrul examenului de Bacalaureat.

Examenul oral la limba engleză este șansa ta de a-ți demonstra cunoștințele și abilitățile de comunicare. Acesta îți oferă posibilitatea de a practica aptitudinile oratorice și, de ce nu, te pot pregăti pentru viitoare interviuri. 

Proba orală pentru evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată în liceu (limba engleză), din cadrul Examenului de Bacalaureat este compusă din trei părți.

Acestea vizează producerea de mesaje orale, exprimarea, fluența și coerența în limba engleză.  

Odată extras biletul oral, tu vei avea la dispoziție aproximativ 15 minute pentru elaborarea răspunsului, iar pentru susținerea în fața comisiei vei dispune de alte aproximativ 10-15 minute. 

Cele trei întrebări la care urmează să răspunzi sunt concepute astfel încât să atingă grade progresive de dificultate: de la cea mai ușoară, la dificultate medie, apoi dificultate mai complexă. 

În acest ghid vom trata toate cele trei întrebări care pot apărea în cadrul examenului oral și posibile variante de răspuns.

 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

BAC oral la limba engleză | Cum să te pregătești pentru examen

[2]
Review-urile utilizatorilor
  • 03.06.2015
    Scris de Elev in clasa a 12-a
    ............
  • 22.06.2015
    Scris de Elev in clasa a 12-a