BAC oral la limba engleză | Cum să te pregătești pentru examen

"BAC oral la limba engleză - Cum să te pregătești pentru examen" este o  resursă educațională pe care o poți folosi la Proba C de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată în liceu (limba engleză), din cadrul examenului de Bacalaureat.

Prin intermediul "BAC oral la limba engleză - Cum să te pregătești pentru examen", îți propunem un ghid simplu și original, care a fost special conceput pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, pentru ca tu să poți obține rezultate excelente.

"BAC oral la limba engleză - Cum să te pregătești pentru examen" a fost dezvoltat ținând cont de aspectele prezentate în Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi, urmărind baremul specific examenului de Bacalaureat și conține explicații detaliate despre desfășurarea Probei C, precum și  sugestii despre cum să te pregătești pentru aceasta. 

Accesează acest e-Book și astfel îți vei putea îmbunătăți atât aptitudinile de limba engleză, cât și nota, obținând rezultatul dorit de tine.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

BAC oral la limba engleză | Cum să te pregătești pentru examen

[2]
Review-urile utilizatorilor
  • 03.06.2015
    Scris de Elev in clasa a 12-a
    ............
  • 22.06.2015
    Scris de Elev in clasa a 12-a