Lock

Bacalaureat Engleză 2023 | Modele de subiecte

Lock

Atunci când începi pregătirea pentru proba de evaluare a competențelor lingvistice în limba engleză nu uita de modelele de subiecte puse la dispoziție de către reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării. Astfel, dacă de pregătești pentru Bacalaureatul din anul 2023, pe Liceunet vei găsi atât modelele apărute în data de 27 octombrie 2022, cât și modelele de la sesiunile anterioare ale examenului.

Pentru a verifica dacă ai dat răspunsurile corecte, pe lângă baremul pus la dispoziție de Ministerul Educației, poți consulta și varianta de răspuns pe care au redactat-o profesorii din echipa Liceunet. Astfel, vei îți va fi mult mai ușor să elaborezi răspunsuri corecte pentru cele trei probe: oral, scris și audio.

Accesează Bacalaureat Engleză 2023 | Modele de subiecte pentru încă o sursă de inspirație în ceea ce privește pregătirea pentru roba de evaluare a competențelor lingvistice în limba engleză.

Iată și un scurt fragment din materialul pe care îl vei găsi accesând eBook-ul:

Subiectul II - Scris

In my opinion, growing up in a big city is jam-packed with both advantages and disadvantages. If you ask me personally, I am glad I grew up partly in the countryside and partly in a smaller town. Big cities are a bit too much for a young child without proper guidance.

The good part of growing up in a big city is that you kind of get used to making new acquaintances easier. They’re made in a such a way that you’re practically forced to interact with new people almost every day.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Engleză 2023 | Modele de subiecte

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.