Bacalaureat Engleză 2022 | Modele de subiecte

Începe pregătirea pentru proba de evaluare a competențelor lingvistice în limba engleză aruncând o privire peste cerințele de la sesiunile anterioare ale examenului de Bacalaureat. Ultimele puse la dispoziție de către reprezentanții Ministerului Educației sunt modelele de subiecte pentru Bacalaureatul la engleză din data de 1 noiembrie 2021

Echipa Liceunet a redactat o variantă de rezolvare pentru atât pentru proba scrisă, cât și pentru întrebările întâlnite în cadrul probelor orală și audio. Astfel, vei putea să îți formezi o idee despre cum trebuie să răspunzi la fiecare dintre cele trei probe.

Accesează eBook-ul și folosește răspunsurile întâlnite aici ca sursă de inspirație pentru a concepe propriile rezolvări ale cerințelor din cadrul modelului de subiect pentru Bacalaureatul la engleză.

Iată un scurt fragment din textul pe care îl vei găsi accesând acest material:

Producerea de mesaje scrise

Subiectul al II-lea

Romania has a lot of potential of becoming a major tourist attraction thanks to its cultural heritage. We have so many beautiful castles, traditional villages, and museums that we could give countries like France or Germany a run for their money.

With that said, I think we could preserve this heritage by increasing the budget for tourism and its advertising. Romania has always had ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Engleză 2022 | Modele de subiecte

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.