Bacalaureat Engleză 2017 | Modele de subiecte

Ministerul Educației și Cercetării a publicat modelele de subiecte pentru proba de evaluare a competențelor lingvistice în limba engleză, iar profesorii Liceunet îți pun la dispoziție o variantă de răspuns pentru cele trei subiecte propuse.

Astfel accesând această rezolvare a modelului de subiect pentru Bacalaureatul la Engleză 2017 vei afla care sunt răspunsurile pe care trebuie să le dai la proba orală, care sunt cerințele la care trebuie să răspunzi la proba audio sau cum trebuie să abordezi întrebările de la proba scrisă.

Mai exact, proba audio a examenului de evaluare a competențelor lingvistice în limba engleză - model de subiect 2017 prevede ascultarea unui text, iar pe baza acestuia trebuie să răspunzi la zece întrebări cu patru variante de răspuns. Pentru proba orală au fost formulate trei cerințe, iar prima dintre ele suna în felul următor „What do you enjoy most about your family?”. Proba scrisă a fost împărțită în două secțiuni, înțelegerea textului citit și producerea de mesaje scrise, care, la rândul lor, au fost structurate în câte două subiecte. 

Așadar, dacă vrei să te pregătești pentru proba de evaluare a competențelor în limba engleză îți recomandăm să rezolvi singur cerințele pe care le găsești în modelul de subiect pentru anul 2017, iar apoi să compari răspunsurile tale cu cele date de profesorii noștri. Astfel, vei afla cum te descurci la proba scrisă, precum și la probele audio și orală, dar vei vedea și cum trebuie să abordezi fiecare enunț de pe foaia de examen.

Spor la învățat! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Engleză 2017 | Modele de subiecte

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.