Bacalaureat Economie 2013 sesiunea specială

Acest eBook conține rezolvarea subiectelor din cadrul sesiunii speciale pentru examenului de Bacalaureat la disciplina Economie, ce a avut loc în data de 28.05.2013. Aici vei găsi răspunsul corect pentru subiectele I, II și III.

În rezolvarea Subiectului I de la Economie vei găsi răspunsul corect pentru cele 5 întrebări ale punctului A, vei afla care este enunțul corect pentru întrebarea 6 și vei afla justificarea întrebării numărul 7. 

De asemenea, la rezolvarea punctului B vei afla cum se calculează coeficientul de elasticitate și cum se prezintă graficul ofertei.

La Subiectul II vei înțelege cum se face calculul masei monetare, masa profitului și care sunt cheltuielile cu consumul capitalului circulant.

Subiectul III te va ajuta să înțelegi mai bine următoarele:

  • Înțelesul economic al noțiunii de proprietate;
  • Care sunt trei cauze care determină scăderea masei monetare;
  • Ilustrarea modului în care modificarea ratei dobânzii pe piaţa monetară influenţează evoluţia cursului pe piaţa secundară a capitalurilor?
  • Cum explici afirmația: oferta de forţă de muncă este perisabilă?

Citește acest eBook și vei găsi rezolvarea de nota 10 a celor trei subiecte.  Astfel, îți va fi mult mai ușor să te pregătești pentru Bacalaureatul la Economie!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Economie 2013 sesiunea specială

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.