Bac Economie

Accesează pagina Bac Economie și vei putea accesa cele mai recente materiale create de profesorii noștri de Economie pentru Bacalaureat.

Bac Economie | Rezolvări

Pentru a te asigura că vei rezolva corect cele trei subiecte ale examenului îți recomandăm să citești rezolvări corecte, conform baremului, din Modele de subiecte Bac Economie.

Informații utile

În cadrul examenul de Bacalaureat la Economie va trebui să rezolvi urmatoarele:

  • Răspunsul corect la cele 10 întrebări ale Subiectului I.
  • Completarea unui tabel și reprezentarea grafică, alături de efectuarea unor calcule și prezentarea formulelor utilizate pentru Subiectul II.
  • La Subiectul III va trebui să precizezi înțelesul economic al unui termen, să menționezi și să argumentezi anumite caracteristici și să oferi explicații referitoare la o anumită afirmație.

Citind materiale noastre vei știi cum trebuie redactate toate cele trei subiecte, care este abordarea recomandată și sub ce formă trebuie prezentate rezolvările și formulele de calcul.

De asemenea, pe site-ul nostru vei găsi Simularea examenului de Bacalaureatului 2015 care a avut loc în martie și ghidurile elaborate de profesorii noștri:

Aceste materiale te vor ajuta să înțelegi mai bine pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a te asigura de obținerea unui punctaj maxim la examenul de Bac la Economie.